Om Vemmab

Kent Andersson (f.d. Rallyförare), startade företaget Västerås Entreprenad Montage & Maskinservice (Vemmab) i början på 70-talet. Verksamheten var då Anläggnings- och grönytearbeten, samt fordonsverkstad. Med tiden har verksamheten utökats till TMA-bilar, uppskyltning av vägarbetsplatser, maskinsopning, saneringstjänster med Sop/sug-fordon samt vinterväghållning.

Maskinparken är fräsch och uppfyller de flesta miljökrav samt uppdateras ofta. Så mycket rallykörning för Kent blir det inte numera, men Vemmab är med och sponsrar både ett antal förare och vissa engagemang.

Det här är också Vemmab

Förutom maskiner och maskinförare med bred kompetens, förfogar vi också över kompetent mark- och anläggningspersonal. Vemmabs:s ledord är punktlighet – noggrannhet – nöjd kund.

Vidare utför vi sanerig och rengöring av vägar mm, med våra toppmoderna sopsug-bilar. Vi anlägger även paddockar och andra ytor vid ridhus. Till det använder vi hypermoderna mini-väghyvlar, som med laserteknik, lägger ut de olika lagren med nära nog hundra procentig precision samt med mycket hög kapacitet.Vi utför också Drift & Underhåll på vägnätet och parkeringsytor, snöröjning, gräsklippning.